Valitse sivu

Valtakunnallisen sote-uudistuksen kaatuminen ei vaikuta Muuramen kunnan toimintaan. Muuramen kunta tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut omana Muuramen Hyvinvointi -liikelaitoksena. Muuramen Hyvinvointi -liikelaitos aloitti toimintansa vuoden 2017 alussa.

Asiakkaat (Muuramen kuntalaiset) ovat antaneet Muuramen terveyspalveluille hyvää palautetta. Muuramen terveyskeskuksen asiakastyytyväisyys on 4,8 (maksimi 5), joka on jaettu ykköstila Keski-Suomessa Toivakan, Petäjäveden ja Pihtiputaan kanssa. Tulos on huippua myös valtakunnallisesti. Asiakastyytyväisyyttä on tutkinut Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL.

”Muuramen kunnan päätös tuottaa terveyspalvelut omana liikelaitoksena on osoittautunut hyväksi ratkaisuksi. THL:n tutkimus vahvisti sen, mitä palautetta olemme kuntalaisilta saaneet; muuramelaiset ovat erittäin tyytyväisiä oman kunnan terveyskeskuksen palveluihin ja asiantuntevaan henkilökuntaan. Kiitos hienosta tuloksesta henkilöstölle”, sanovat ylilääkäri Jari Nojonen ja kunnanjohtaja Ari Ranta-aho.