Valitse sivu

Vauvaa odottavat perheet ja vauvaperheet ovat tervetulleita Vauvan kaa -hyvinvointi-iltaan, jossa esitellään vauvaa odottavien perheiden ja vauvaperheiden palveluita. Tapahtuma on keskiviikkona 24.1.2024 kello 17–19 Muuramen perhekeskuksessa, osoitteessa Virastotie 5.

Tapahtumassa vauvaa odottavat perheet ja vauvaperheet saavat vinkkejä niin oman kuin vauvankin hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.  Perheille on myös tietoa millaista toimintaa ja tukea on tarjolla vauvaperheen arkea helpottamaan.

Messutyyppisessä illassa perheet saavat samalla kertaa paljon erilaista hyödyllistä tietoa. Ja esittelypisteistä voi valita juuri ne, jotka itseä kiinnostavat.

palvelupäällikkö Marja Lehtoranta

Tapahtumassa mukana ovat muun muassa Keski-Suomen hyvinvointialueen neuvolan perhevalmennus, ravitsemusterapeutti ja sähköinen perhekeskus, Muuramen kirjasto, Muuramen seurakunta, Liikenneturva, Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry, MLL Muurame, MLL Järvi-Suomen piiri ry ja Kantoliinayhdistys ry.

Vauvan kaa -tapahtuma on osa hyvinvointialueen neuvoloiden tarjoamaa perhevalmennusta ja se on avoin koko hyvinvointialueen perheille. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Talousilta torstaina perhekeskuksessa

Mietityttääkö oma talous? Tule kuulemaan ja keskustelemaan talousasioista. Yhteisen info-osuuden jälkeen osallistujilla on mahdollisuus keskustella luottamuksellisesti myös oman talouden tilanteesta Keski-Suomen oikeusaputoimiston talous- ja velkaneuvojan tai Ulosottolaitoksen ennakoivan talousneuvonnan asiantuntijan kanssa. Talousilta järjestetään Muuramen Perhekeskuksessa 25.1. klo 17–19.

Lisätietoja tapahtumista perhekeskuskoordinaattorilta, p. 050 576 0233.