Valitse sivu

Muuramen vesilaitos suorittaa Jaakkolan alueella vesijohtoverkoston liitostöitä.Liitostöistä johtuen vedenjakelu joudutaan hetkellisesti katkaisemaan torstaina 4.11.2021, klo 12.00 alkaen. Vesikatkon kestosta ei ole tarkkaa tietoa. Vesikatkon päättymisestä tiedotetaan erikseen.

Kiinteistönomistajia kehotetaan varaamaan tarvitsemaansa käyttövettä omiin astioihinsa, wc:n huuhtelua varten vettä kehotetaan varaamaan ämpäreihin.

Liitostöiden aikana ja niiden jälkeen alueella saattaa esiintyä paineenvaihtelua sekä vedessä tilapäisesti sakkaa ja ilmaa, jotka samentavat vettä. Epätavallisen väristä, tuoksuista tai makuista vettä ei tule käyttää talousvetenä. Yleensä vesi kirkastuu juoksuttamalla.

Pahoittelemme aiheutuvaa häiriötä!

Mahdolliset lisätiedustelut: vesilaitos vikailmoitukset, puh. 0400 737 988, Vesihuoltopäällikkö, 050 303 4260

Vesikatkosta ilmoitetaan häiriötiedotuksen tekstiviestijärjestelmällä. Jos ette ole saanut tekstiviestiä, voitte käydä lisäämässä matkapuhelinnumeron vesihuoltolaitoksen verkkosivulla: http://www.muurame.fi/hairiotiedotus.

Vesikatko koskee kartan osoittamia kiinteistöjä osoitteissa  Manttaalintie, Rengintie, Emännänmutka, Piiantie, Pienjaakkolantie, Siuntiontie, Rantalantie, Uimolantie, Pehtoorinpolku, Roomupolku, Päijätpolku, Päijätrinne, Päijättie, Tyynitie 2 ja Saarenkyläntie 385.