Valitse sivu

klo 17.00

Vesijohtoverkoston korjaus on saatu suoritettua ilman ilmoitettua vesikatkoa.

Vedentoimitus jatkuu normaalisti.

Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä.

Muuramen kunnan Vesihuoltolaitos

————————————————————————-

Muuramen vesilaitos suorittaa keskustassa Jaakkolan alueella vesijohtoverkoston korjaustöiden toimenpiteitä.

Korjaustöistä johtuen vedenjakelu joudutaan hetkellisesti katkaisemaan

-Manttaalintie, Rengintie, Pienjaakkolantie, Suntiontie, Rantalantie, Uimolantie, Pehtoorinpolku, Roomupolku, Emännänmutka, Piiantie, Päijättie, Päijätpolku ja Päijätrinne

Tiistaina 11.5.2021, klo 18.00 – Keskiviikko 12.5.2021 klo 02.00 väliseksi ajaksi.

Vesikatko voi olla ilmoitettua lyhyempi tai pidempi, riippuen liitostyön edistymisestä. Vesikatko voi korjaustöiden aikana laajentua. Laajentumisesta pyritään ilmoitetaan mahdollisimman nopeasti.

Kiinteistönomistajia kehotetaan varaamaan tarvitsemaansa käyttövettä omiin astioihinsa. Vettä voi tarvittaessa hakea Virastotie 6 (palolaitoksen) seinässä olevasta vesipisteestä.

Korjaustöiden aikana ja niiden jälkeen alueella saattaa esiintyä paineenvaihtelua sekä vedessä tilapäisesti sakkaa ja ilmaa, jotka samentavat vettä. Epätavallisen väristä, tuoksuista tai makuista vettä ei tule käyttää talousvetenä. Yleensä vesi kirkastuu juoksuttamalla.

Pahoittelemme aiheutuvaa häiriötä.

Mahdolliset lisätiedustelut:
vesihuoltopäällikon sijainen Jari Oksman 050 303 4260,
vesilaitos vikailmoitukset, puh. 0400 737 988 

Vesikatkosta ilmoitetaan häiriötiedotuksen tekstiviestijärjestelmällä. Jos ette ole saanut tekstiviestiä, voitte käydä lisäämässä matkapuhelinnumeron vesihuoltolaitoksen nettisivuilla: https://www.muurame.fi/hairiotiedotus