Valitse sivu

Vitapoliksen viimeiset viisi kuivanmaantonttia Mäkipajanrannasta ovat myynnissä 1.3.–1.4.2017. Tontit myydään tarjousten perusteella niille määriteltyjen pohjahintojen mukaan. Tontit ovat kooltaan 1500 – 2500 neliöitä ja rakennusoikeutta on 417 – 642 kem². Tonteille pääsee rakentamaan heti.

Tarjouskilpailuhakemukset on jätettävä suljetussa kirjekuoressa 1.4.2107 mennessä osoitteella Jykes Kiinteistöt Oy, Kivääritehtaankatu 6c, Jyväskylä. Hakulomakkeita ja lisätietoa www.vitapolis.fi. Tontteja esittelee pyynnöstä paikan päällä Mika Karjalainen (mika.karjalainen@vitapolis.fi).

Tontteja myy Kiinteistö Oy Kinkomaan Vitapolis, jonka omistavat Jykes Kiinteistöt Oy, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri ja Muuramen kunta. Mäkipajanrantaan on kaavoitettu yhteensä 23 tonttia, joista on myyty 18 tonttia.

Alue on kulttuurihistoriallisesti arvokas entinen parantola-alue Kinkomaalla, Muuramessa. Kävelyetäisyydellä ovat päiväkoti, koulu ja ruokakauppa. Upeat ulkoilumaastot alkavat ovelta ja alueella on asukkaiden käytössä tenniskenttä, frisbeegolfrata, venelaituri ja uimaranta.