Valitse sivu

Paikallisliikenteen Waltti-matkakorttien lataajia palvelee verkossa uusi ja toiminnoiltaan aikaisempaa kätevämpi Waltti-kauppa. Uusi Waltti-kauppa löytyy osoitteesta https://kauppa.waltti.fi ja siellä voi matkakortilleen ladata arvoa ja kausituotteita.

Uusia matkakortteja nettikaupasta ei saa, vaan uuden kortin tilaukset hoituvat jatkossa erillisestä palvelusta https://kortit.waltti.fi. Jos linkki ei vielä toimi, uuden kortin ostosivulle pääsee myös osoitteesta https://nettilataukset.waltti.fi. Linkki kortinostopalveluun löytyy myös uuden Waltti-kaupan kaupan etusivulta.

Ladata voi myös ilman rekisteröitymistä

Waltti-kauppa on pyritty rakentamaan siten, että kortin lataaminen olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Sovelluksen käyttö sekä mobiililaitteella että työpöytäselaimella on pyritty tekemään vaivattomaksi ja yksinkertaiseksi.

Waltti-kaupassa asiakas voi oman mieltymyksensä mukaan valita matkakortin lataamisen tavan:

a)    ilman rekisteröitymistä, syöttämällä pelkästään matkakortin korttinumeron ja oman liikennöintialueen. Tämän jälkeen kortille voi ostaa lipputuotteita.

b)    rekisteröimällä oman käyttäjätilin. Tiliin voi yhdistää useita kortteja, jolloin lisätyt kortit ovat aina heti käytettävissä ja suoraan ladattavissa. Lisäksi edelliset ostokset ovat näkyvissä käyttäjätilissä. Rekisteröityminen on helppoa ja edellyttää vain sähköpostin ja salasanan antamista.

Aiemmin käytössä olleen Waltti-nettipalvelun tunnukset eivät valitettavasti toimi uudessa kaupassa, vaan rekisteröityminen vaatii uudet tunnukset.

Maksaminen tapahtuu verkkopankissa Paytrailin kautta. Ostoksesta lähetetään normaaliin tapaan kuitti asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Waltti-kauppa on käytettävissä suomen lisäksi sekä ruotsin että englanninkielisenä.