Valitse sivu

Tavoitteellinen työ tuottaa tulosta

– Tehkää tavoitteita, toteuttakaa unelmianne ja hyödyntäkää ammattitaitoanne, kehotti Muuramen Yrittäjien puheenjohtaja Risto Kytölä yrittäjien ja Muuramen kunnan yhteisessä Yrittäjäillassa. Vuoden Nuori Yrittäjä tunnustus annettiin osaamistaan esimerkillisesti hyödyntäneelle, rohkealle yrittäjälle, parturi-kampaaja Heidi Mennalalle.

Muuramen Yrittäjäilta kokosi yrittäjiä kuulemaan ajankohtaisia kuulumisia ja verkostoitumaan ruoan äärellä. Kunnan terveiset iltaan toivat kunnanjohtaja Ari Ranta-aho ja kehitysjohtaja Julia Virtanen.

Ranta-aho korosti, että yhteistyö on tärkeä tekijä tasapainoisen kunnan kehittymiselle. Paikallisen yhteistyön lisäksi kunnassa tehdään tiivistä yhteistyötä lähialueilla, muun muassa Jyväskylän kaupungin kanssa. 

– Erityisen ilahduttavaa kerrottavaa on, että Riihivuoren alueella on tarkoitus lasketella jälleen ensi vuonna. Rinneyrittäjän kilpailutus päättyy 24. päivä toukokuuta, kertoi Ranta-aho.

Virtanen puolestaan esitteli maankäyttökatsauksessa tulevaa kaavoitusta ja maankäyttösuunnitelmia. Sillanniityn teollisuusalueen laajentamisen lisäksi muun muassa keskustaa ja eteläistä taajamaa kehitetään.  Kevyen liikenteen väyliä on suunnitteilla hautausmaalle ja Säynätsalon suuntaan, ja liikunta- ja harrastuspaikkoja on luvassa lisää kuntalaisille.

Muuramen Yrittäjien puheenjohtaja Risto Kytölä toi esiin puheenvuorossaan, kuinka tavoitteiden asettaminen ja niihin pääseminen tuo tullessaan onnistumisen kokemuksia ja mielihyvää, joka antaa voimia jatkaa yrittäjänä.

Kytölä julkisti Yrittäjäillassa Muuramen Vuoden Nuori Yrittäjä -tunnustuksen saajan, joka on tänä vuonna Muuramen Kauneus- ja Hiushuoneen yrittäjä, parturi-kampaaja Heidi Mennala. Ahkera yrittäjä oli töidensä vuoksi estynyt osallistumaan tilaisuuteen. Mennalan haastattelun voi lukea tänään ilmestyneestä Muuramelaisesta