Valitse sivu

Koronaviruksen tartuntatilanne on edennyt Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella viime viikkoina edelleen huonompaan suuntaan. Siksipä alueellinen tartuntatautien torjunnan johtoryhmä eli Koronanyrkki antoi 14.12. Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueelle suosituksen, että yli 10 henkilön yleisö- tai yksityistilaisuuksien järjestämisestä vältetään ainakin 6.1.2021 saakka. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto oli tehnyt jo 1.12.2020, päätöksen, jolla rajoitetaan yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämistä enintään 20 henkilöön. AVI:n päätös on määräys, ei suositus.

Tilaisuuksien järjestämistä ei siis suositella tällä hetkellä järjestettävän pienillekään ryhmille. Tällaisia tilaisuuksia ovat esimerkiksi syntymäpäiväjuhlat, ylioppilasjuhlat sekä yksityiset illanvietot ja muut vastaavat tilaisuudet. Kulttuuri- ja muut yleisötapahtumat on Muuramessa peruttu jo aikaisemmin.

Kuntalaisten toivotaan noudattavan annettuja suosituksia ja määräyksiä, jotta taudin eteneminen saadaan yhdessä estettyä. Kiitos, kun välität!

Tieto kunnan koronavirustilanteesta päivitetään viikottain erilliselle koronavirussivulle