Valitse sivu

Viimeinen kutsu – Juhlitaan yhdessä!

Muurame 100 -pääjuhlaa vietetään yhteisöllisenä kuntatapahtumana 3.–5.9.2021. Muuramen keskustaan rakentuu tuolloin juhlavuoden pääjuhlan näyttämö. Muuramenjoen rantaan luodaan valaistu juhlapolku, jonka varrelta löytää katsottavaa ja ihasteltavaa kaiken ikäisille. Tapahtuma-aikana järjestetään eri puolilla kuntaa myös lukuisia oheistapahtumia, jotka ovat osa pääjuhlaa.

Kutsumme yritykset, järjestöt ja yhteisöt sekä innokkaat kuntalaiset ideoimaan ja osallistumaan pääjuhlan toteuttamiseen. Ilmoita kiinnostuksesi sähköpostitse muurame100@muurame.fi 14.6.2021 mennessä. Mainitse viestissä, millä tavoin haluaisit olla mukana juhlassa (ohjelma, toiminnallinen piste, näyttely tms.). Juhlan yhteyteen on varattu tilaa taidenäyttelylle, joten ilmoita myös mahdollinen kiinnostuksesi osallistua yhteisnäyttelyyn.

Tehdään juhlavuosi yhdessä!

Juhlavuoden verkkosivut


Muurame 100 -musiikkiesitys

Oletpa soittaja (soittoryhmä) tai laulaja (kuorolainen), tähän joukkoon mahtuu kaikki! Tervetulleita ovat myös ne, joilla on jokin kytkös Muurameen. Yhteisesitys toteutetaan kunnioittaen paikallista musiikkiperintöä

Ohjeet:

Jokaisen tulee valmistautua kappaleisiin ensin itsenäisesti, yhteisharjoituksissa punotaan vain kokonaisuus yhteen. Nuotit sanoineen voi tulostaa tämän tekstin alapuolelta. Jos tarvitset nuotit valmiiksi tulostettuina, nuotteja saa paperisena ti 8.6. klo 17 kirjastossa. Tuolloin yhteyshenkilö Riitta Reijonen esittelee sävelmät ja vastaa muihinkin mahdollisiin kysymyksiin. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, mutta ole paikalla vähintään kahdessa harjoituksessa.

Varsinaiset harjoitukset Muuramen Nuorisoseurantalon terassilla

Torstaina 1.7. soittajat klo 18, laulajat klo 19
Sunnuntaina 1.8. kaikki klo 18–
Keskiviikkona 1.9. kaikki klo 18–

Juhlaesitys on lauantaina 4.9. ulkona samassa paikassa (kellonaika tarkentuu myöhemmin).

Sävelmät:

  • Muistoja Muuramesta (Leena Roivainen)
  • Muurame-valssi (Eero Peltonen–Aappo I. Piippo), A-osassa laulusolisteja
  • Hiekkarinteen valssi (Sven Ekholm)
  • Muuratjärven laulu (Vilho Rantanen–Aulis Raitala)
  • Keski-Suomen kotiseutulaulu (Ivar Wideen–Martti Korpilahti)
  • Yhteisesitysten jälkeen estradi on vapaa muusikkojen omille esityksille, joihin voi ilmoittautua harjoitusten jälkeen.

Tulostettavat nuotit ja sanat löydät juhlavuoden verkkosivuilta. 

 Muurame 100 -musiikkiesitys