Valitse sivu

Koronarajoitukset jatkuvat Muuramessa huhtikuun ajan

Alueellisen ja valtakunnallisen suosituksen mukaisesti Muuramessa pidetään koronarajoitukset pääosin ennallaan huhtikuun loppuun asti. Aiemmista rajoituksista poiketen nuorille järjestetään kuitenkin jonkin verran pienryhmätoimintaa nuorisotilassa.

Muuramen koronavirustilanne on tällä hetkellä melko rauhallinen. Viime viikkojen aikana on tullut yksittäisiä tartuntoja, mutta koronaviruksen varianttien aiheuttamia tartuntoja ei ole havaittu. Koronatilanne on kuitenkin alueellisesti huonontunut viime viikkojen aikana Keski-Suomessa. Tilannetta seurataan aktiivisesti ja mahdollisiin muutoksiin reagoidaan tarvittaessa nopeasti. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi kunnan verkkosivulla.

Rajoitukset ja suositukset Muuramessa 30.4.2021 asti

  • Avoin päiväkoti on kiinni, etäsatuhetket jatkuvat maanantai-aamuisin
  • Uimahalli ja kuntosali ovat kiinni yleisöltä
  • Kirjasto toimii itsepalvelulla ja supistetuilla aukioloajoilla
  • Nuorisotila on pääosin suljettu, nuorille järjestetään etä- ja pienryhmätoimintaa
  • Yli 18-vuotiaiden ryhmäliikunta on keskeytetty, ja kunnan liikuntatilojen vuorot näiden ryhmien osalta on peruttu. Uusia liikuntavuoroja kunnan tiloihin ei kyseisellä aikavälillä myönnetä.

Edelleen kuntalaisten vedotaan kiinnittävän erityistä huomiota turvaväleihin, huolelliseen käsihygieniaan; käsien pesuun ja desinfiointiin sekä kasvomaskien käyttöön. Myös kokoontumisia tulee edelleen välttää. Ajantasaisin tieto koronatilanteesta löytyy kunnan koronainfo-verkkosivulta. Tiedotteet ja ohjeistukset päivitetään sitä mukaan, kun uutta tietoa saadaan.

Koronainfo-verkkosivulle